-
میوه خشک کردن میوه در فر
پنجشنبه 1 خرداد 1399 13:46
دوستان گلم باید بگم براتون که رو میشه توی فر هم درست کرد واسه خشک کردن میوه در فر، به کاغذ مومی یا لاینرهای سیلیکونی و سینی فر یا توری های گرد مخصوص پیتزا نیاز دارید. روش کار بسیار ساده است. فقط کافی است میوه ها را در دمای پایین گرم کنید تا آب آنها به قدر کافی تبخیر شود. با این کار، احتمال رشد باکتری ها به حداقل می...
-
میوه خشک کردنم با دستگاه خشک کن
پنجشنبه 1 خرداد 1399 13:43
اول سلام بعدش روز خوبی داشته باشید حالا باید بگم خدمتتون که برای اینکه بتونید بایستی یه دستگاهشم بخرید که خیلی خوب میشه و میوه هاتون عالی درمیاد حالا شروعش اینه : دستگاه خشک کن را روی حالت میوه قرار دهید . اگر این حالت را ندارد روی ۵۷ درجه سانتی گراد تنظیم کنید .میوه ها را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت خشک کنید . میوه ها را...
-
میوه خشک کردن کیوی و آناناس و چند تا میوه خوشمزه دیگه
پنجشنبه 1 خرداد 1399 13:41
واسه خشک کردن کیوی در آفتاب یا دستگاه یا هرچیزی که دوسش دارید بایستی اینکارا رو بکنید : معمول ترین روش خشک کردن کیوی، قرار دادن آن در زیر نور آفتاب است. در این روش میوه را به صورت نازک میبریم و آن را چند روز در معرض نور آفتاب قرار میدهیم. چند نکته برای خشک کردن کیوی در آفتاب بهتر است که رطوبت هوا زیر ۶۰ درصد و...
-
میوه خشک شده ذخیره شده را چه مدت می توان نگهداری کرد ؟
پنجشنبه 1 خرداد 1399 13:38
مدت زمان ذخیره سازی توصیه شده برای میوه های خشک شده از 4 ماه تا یک سال است. اقلام غذایی، از جمله میوه های خشک، مستعد آلودگی هستند و کیفیت آن به خطر می افتد. کیفیت میوه های ذخیره شده به دلیل گرما تحت تأثیر قرار می گیرد. از این رو، دمای آن باید در همه زمان ها پایین باشد. دمای محل ذخیره شده در نظر گرفته شده عامل بسیار...
-
بهترین راه نگهداری از میوه های خشک چیست؟
پنجشنبه 1 خرداد 1399 13:36
نگهداری بهینه میوه های خشک، مستلزم بسته بندی و رعایت شرایط محیطی مناسب نگهداری آنها است. یعنی بسته بندی باید به گونه ای باشد که هرگونه رطوبت، اکسیژن و نور به آنها نفوذ نکند. منظور از شرایط محیطی هم نگهداری میوه های خشک در دمای پایین، رطوبت نسبی پایین و به دور از تابش مستقیم نورخورشید است. برای خشک کردن میوه در خانه...