دستگاه خشک کن را روی حالت میوه قرار دهید . اگر این حالت را ندارد روی ۵۷ درجه سانتی گراد تنظیم کنید .میوه ها را به مدت ۲۴ تا ۴۸ ساعت خشک کنید . میوه ها را کاملا روی خشک کن پخش کنید تا با یکدیگر تماس نداشته باشند . بعد از ۲۴ ساعت میوه ها را چک کنید تا خیلی خشک نشوند بعد از آن هر ۶ تا ۸ ساعت چک کنید .

خشک کردن گوجه فرنگی 
گوجه ها کاربرد‌های بسیار زیادی دارند. اگر نمی توانند وارد ساندویچ شما شوند، پس حتما باید به دنبال راهی برای خشک کردن آن‌ها و استفاده از آن‌ها در غذا‌هایی  همینطور می‌توانند به صورت پودر دربیایند و برای درست کردن پوره‌های گوجه فرنگی استفاده شوند.

برای خشک کردن گوجه فرنگی ها:

• آن ها را به صورت تکه هایی با ضخامت نیم اینچ خرد کنید (آن ها را خیلی کوچک خرد نکنید زیرا در این صورت بعد از خشک شدن سیاه رنگ می شوند). می‌توانید دانه‌ها را بیرون بیاورید یا بگذارید بمانند. این به انتخاب خودتان بستگی دارد.

• آن ها را روی سینی‌ها قرار دهید؛ تکه‌ها را روی سر همدیگر قرار ندهید زیرا ممکن است به هم بچسبند و پاره شوند.

• آن ها به مدت 8 تا 10 ساعت در دمای 55 درجه‌ی سانتیگراد خشک کنید. تکه های گوجه فرنگی بعد از پخته شدن به سادگی از روی سینی ها بلند می‌شوند. همین طور مانند ورقه صاف می شوند.