معمول ‌ترین روش خشک کردن کیوی، قرار دادن آن در زیر نور آفتاب است. در این روش میوه را به صورت نازک می­‌بریم و آن را چند روز در معرض نور آفتاب قرار می­‌دهیم.

چند نکته

برای خشک کردن کیوی در آفتاب بهتر است که رطوبت هوا زیر ۶۰ درصد و دمای هوا نسبتا زیاد باشد.

کیوی­‌ها را روی سینی توری استیل ضدزنگ، پلاستیکی یا فایبرگلاس بچینید.

سینی کیوی را روی دو عدد آجر قرار دهید تا از زمین فاصله داشته باشد.

 
خشک کردن کیوی در فر

خشک کردن کیوی در فر یک روش سریع و آسان است. در این روش می توانید میوه ها را به میزانی که دوست دارید خشک کنید. کیوی­ ها را به صورت نازک ببرید و در در سینی فر بچینید. چرو بزارید چه نزارید بازم خوبه

فر را روی ۶۰ درجه سانتی­گراد روشن کنید تا گرم شود. روی کیوی ‌ها یک توری بگذارید و آن را در فر قرار دهید. هر دو ساعت سینی فر را بچرخانید. بعد از بیرون آوردن کیوی­ های خشک از فر، آن­‌ها را به مدت چهار یا پنج روز در ظرف بریزید تا رطوبت باقی­مانده آن­ها تبخیر شود.

خشک کردن کیوی با دستگاه میوه خشک­ کن

با استفاده از دستگاه میوه خشک کن، آبمیوه به صورت کند و با حرارت خیلی کم تبخیر می شود. حدود ۲۴ ساعت زمان لازم است تا کیوی ‌ها به صورت کامل خشک شوند.

نکته­ های نگهداری از کیوی خشک

می توانید کیوی­ های خشک شده را در ظرف پلاستیکی دردار نگهداری کنید.

میوه هایی را که هنوز رطوبت کمی دارند، در ظرفی پلاستیکی بریزد و در یخچال بگذارید.
می توانید کیوی های خشک شده را تا یک سال مصرف کنید.
خشک کردن آناناس
هر کسی که تا به حال آناناس خشک شده را امتحان کرده باشد به شما می‌گوید که این خوراکی طعمی ‌جادویی دارد. با این که با خشک کردن بخش قابل توجهی از مواد مغذی آناناس از بین می‌روند، باز هم مقدار زیادی ویتامین و قند‌های سالمی ‌که در این میوه‌ی خوشمزه باقی می‌مانند می‌توانند در هنگام ورزش به شما انرژی ببخشند. خشک کردن آناناس برای کسانی که دور از مناطق استوایی زندگی می‌کنند بدون شک تنها راه برای ذخیره‌ی این میوه در تمام طول سال است. آناناس‌ها در دمای 50 و 60 درجه سانتی گراد به مدت 12 تا 16 ساعت خشک می‌شوند. باید هر 8 ساعت آن‌ها را پشت و رو کنید تا به طور متعادل خشک شوند.
نحوه ی خرید زردآلوهای خشک
زردآلود‌های خشک شده اسنک های دوست داشتنی هستند. حتما باید زمانی که کاملا رسیده شده اند آن ها را خریداری کنید. اگر در زمان خرید سفت هستند آن ها نزدیک پنجره در یک پاکت کاغذی قرار دهید تا کمی نرم شوند.
ماندن میوه خشک در برابر نور خورشید هم باعث تغییر رنگ آن شده و به شدت از کیفیت آن کم می کند.
بهترین راه برای حفظ میوه ها، خشک کردن آنها است. عمر و ماندگاری میوه خشک به عوامل زیادی بستگی دارد.